Xocolata 70% · Cacau de Las Trincheras
Xocolata 70% · Cacau de Las Trincheras
Xocolata 70% macerada amb The Macallan Double Cask 12 Years Old.
Cacau de l'Hacienda Cacao Caribe, Las Trincheras, Veneçuela
Collita cacau: 2018
70% Cacau
Cacau procedent de la Hacienda Cacao Caribe, de la zona de Las Trincheras (Veneçuela) que ha estat fermentat en calaixos de fusta entre 5 i 6 dies coberts en fulles de plàtan i, posteriorment, assecat al sol i a terra entre 4 i 5 dies.
A l'obrador de Casa Cacao, el seleccionem a mà, el torrem, l'espellofem i el deixem macerar amb whisky The Macallan Double Cask de 12 anys durant 6 mesos. Posteriorment, assequem els nibs de cacau (així s’anomenen els grans de cacau trencats) i els conxem amb sucre de canya orgànic durant un mínim de 48h per elaborar una xocolata única.
Pes Net: 80 g
Hacienda Cacao Caribe, Las Trincheras, Veneçuela.
![]()
Nosaltres hi trobem d’entrada, un sabor a cacau intens que deixa pas a aromes úniques del whisky: civada, fusta, espècies…
Ingredients: Faves de cacau de Veneçuela, sucre, mantega de cacau i whisky The Macallan Double Cask 12 Years Old.
Al·lèrgens: no en conté.
Pot contenir traces de: fruits secs, llet, gluten i soja.