Xocolata amb Llet de Vaca
Xocolata amb Llet de Vaca
Comunitat Arhuaca de Catanzama, Sierra Nevada, Colòmbia
Collita cacau: 2018
52% Cacau i Llet de Vaca
Cacau recol·lectat i fermentat per la comunitat nativa dels Arhuacos de la Sierra de Santa Marta, al nord de Colòmbia. Cacau anomenat criollo, fermentat al centre de la cooperativa Macondo on fermenten i assequen el cacau de fins a vint-i-sis productors de la zona.
A l'obrador de Casa Cacao, el seleccionem a mà, el torrem, l'espellofem i el conxem amb sucre de canya i mantega de cacau d'origen orgànic així com llet de vaca sencera en pols durant un mínim de 48h.
Pes Net: 80 g
Comunitat Arhuaca de Catanzama, Sierra Nevada, Colòmbia.
![]()
Ingredients: Faves de cacau origen Comunitat Arhuaca (Colòmbia), sucre, llet de vaca en pols sencera (15%), mantega de cacau.
Al·lèrgens: llet.
Pot contenir traces de: fruits secs, gluten i soja.