Colòmbia, 2018
Colòmbia, 2018
Selecciona el idioma
Comunitat Arhuaca de Catanzama, Sierra Nevada, Colòmbia
Collita cacau: 2018
72% Cacau
Cacau recol·lectat i fermentat per la comunitat nativa dels Arhuacos de la Sierra de Santa Marta, al nord de Colòmbia. Cacau anomenat criollo, fermentat al centre de la cooperativa Macondo on fermenten i assequen el cacau de fins a vint-i-sis productors de la zona.
A l'obrador de Casa Cacao, el seleccionem a mà, el torrem, l'espellofem, hi afegim sucre de canya i mantega de cacau d'origen orgànic i, després, el conxem un mínim de 48h.
Pes Net: 80 g
Comunitat Arhuaca de Catanzama, Sierra Nevada, Colòmbia.
![]()
Nosaltres hi trobem notes de fusta, cuir, cacau i mores.
Ingredients: Faves de cacau origen Comunitat Arhuaca (Colòmbia), sucre, mantega de cacau.
Al·lèrgens: no en conté.
Pot contenir traces de: fruits secs, llet, gluten i soja.