Xocolata amb Llet d'Ovella
Xocolata amb Llet d'Ovella
D.O. Los Bejucos, República Dominicana
Collita cacau: 2019
50% Cacau i Llet d'Ovella
Los Bejucos és el nom de la denominació d’origen (D.O.) recentment creada que es localitza a la zona central de República Dominicana. És un cacau recol·lectat per petits productors de la zona i, posteriorment fermentat i assecat a la finca Esmeralda.
A l'obrador de Casa Cacao, el seleccionem a mà, el torrem, l'espellofem, hi afegim sucre de canya i mantega de cacao d'origen orgànic així com llet en pols d'ovella, i el conxem un mínim de 48h.
Pes Net: 80 g
D.O. Los Bejucos, República Dominicana.
![]()
Ingredients: Faves de cacau origen Los Bejucos (República Dominicana), sucre, llet d’ovella en pols (15%), mantega de cacau.
Al·lèrgens: llet.
Pot contenir traces de: fruits secs, gluten i soja.