Xocolata 70% · Cacau Awajún
Xocolata 70% · Cacau Awajún
Xocolata 70% amb Mandarina i Regalèssia
Cacau de les Comunitats Awajún de Utt, Temashnum, Sukutin y Nuevo Salem, Región Amazonas, Perú
Collita cacau: 2019
Xocolata elaborada a partir del cacau de la comunitat nativa Awajún, originària de l'Amazones Peruà. Cacau de la varietat criolla, fermentat durant 4 dies al poble de Utt en calaixos de fusta, coberts amb fulles de plataner i, posteriorment, assecat al mateix poble.
A l'obrador de Casa Cacao, torrem les faves de cacau, les espellofem i les deixem macerar amb suc de mandarina i regalèssia durant un mes. Posteriorment les assequem, les barregem amb sucre orgànic i conxem la barreja un mínim de 48h resultant en una xocolata única.
Pes Net: 80 g
Comunitats Awajún de Utt, Temashnum, Sukutin y Nuevo Salem, Región Amazonas, Perú.
![]()
Nosaltres hi trobem un sabor de cacau àcid que deixa pas a notes de fruita fresca i dolça i acabem amb notes de terra i regalèssia.
Ingredients: Faves de cacau origen Comunitats Awajún (Perú), sucre, suc de mandarina (38%), regalèssia en pols i mantega de cacau.
Al·lèrgens: no en conté.
Pot contenir traces de: fruits secs, llet, gluten i soja.